Підсумкове засідання Методичної ради.
“Сильним, досвідченим стає педагог, який вміє аналізувати свою працю.”
В.Сухомлинський
25 червня 2024 року відбулося підсумкове засідання Методичної ради , на якому було розглянуто і проаналізовано роботу за 2023-2024 н.р. Голова Методичної ради, заступник директора з навчальної роботи Ольга Баран у вступному слові коротко проаналізувала роботу, основними завданнями над яким працював відповідний орган організації методичної роботи в освітньому процесі навчального закладу.
Завідувач навчально-методичним кабінетом, секретар Методичної ради Галина Замкова конкретно проаналізувала виконання рішень засідань методичної ради за 2023-2024 н.р. згідно протоколів.
Голови циклових комісій(Базюк Г.М., Москва Л.Р., Чепіль Ю.С.,Тлучак Ю.І..Гадуп’як О.В.,Пазюк Г.В.,Блага О.Ю.) прозвітували про роботу відповідних комісій за 2023-2024 н.р.
Завідуючі відділеннями Роман Благий і Іван Мартишин проінформували про пріоритетні завдання і їх виконання по підготовці до акредитації відповідних ОПП.
Заступник директора з навчально-виробничої практики Оксана Полиняк прозвітувала про організацію і проведення усіх видів практичних занять і проходження технологічних і переддипломних практик на підприємствах , фермерських господарствах, ветеринарних клініках області і регіону. Наголосила на важливості і реалізації дуальної освіти здобувачами освіти коледжу, співпрацю з роботодавцями.
За підсумками Методична рада відзначила вагомий обсяг роботи у 2023-2024 н.р.,та визначила напрями роботи, над якими необхідно працювати у 2024-2025 н.р.
Дякуємо усім за роботу! Творчої праці у мирній Україні!
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×