Вже відлунали останні дзвінки, що кликали вас на пари, написані всі контрольні і самостійні роботи, здані реферати, захищені дипломні проєкти, складені екзамени, державні іспити.
Дорогі наші, ви можете пишатися своєю силою духу, волею до перемоги, яку виявили, коли готувалися до занять під звуки сирен; коли не втрачали зв’язок з нами, перебуваючи на дистанційному навчанні; коли навчання треба було поєднувати з допомогою нашим військовим, волонтерською роботою. Війна вкрала у вас безтурботну юність, веселі перерви, можливості проходження практик і стажування за кордоном, але попри всі випробування з відключенням світла, повітряними тривогами, ми справились і прийшли до цієї почесної межі – вручення довгоочікуваних дипломів фахового молодшого бакалавра та свідоцтв кваліфікованого робітника.
Ви гідні того, щоб доля ваша склалася щасливо! Цінуйте речі прості й надважливі: можливість чесно жити у вільній країні, під мирним небом і сумлінно працювати.
Бажаю вам великих досягнень! Рухайтесь завжди лише вперед, зберігаючи свою мрію і ніколи не втрачайте віру в себе!
Ідіть у світ з відкритим серцем і з любов’ю до своєї країни. Нехай ваша дорога буде пройнята успіхом, натхненням і щасливими моментами. Ви здатні на великі звершення.
Ми віримо у вас та безмежно любимо! Обіймаємо серцем!
З повагою і гордістю
директор коледжу
Ігор ТРИНІВ
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×