Відповідно до графіку освітнього процесу 24-25 та 26-27 червня 2024 року було організовано та проведено кваліфікаційний іспит для майбутніх фахівців спеціальності 211 Ветеринарна медицина за ОПП “Ветеринарна медицина” з “Неінфекційних хвороб с.г тварин”. Директор коледжу Ігор Васильович Тринів висловив свою підтримку студентам, запевнив їх, що кваліфікаційний іспит є шансом продемонструвати свої знання та навички.
Після оголошення результатів, голова комісії Володимир Володимирович Стибель – В.о. директора Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок, доктор ветеринарних наук, професор, член кореспондент НААН України, заслужений діяч науки і техніки України наголосив студентам, що результати іспиту це нагорода за їх наполегливість і працелюбність, закликав не зупинятися на досягнутому і продовжувати навчання за обраною спеціальністю.
Дорогі наші студенти вітаємо вас з позитивними результатами! Бажаємо вам мирного неба, невичерпної енергії та мотивації у подальших звершеннях. Пам’ятайте, що головний безперервний іспит – життя, очікує вас попереду. Сподіваємося, що ті знання, досвід, позитивні моменти, які ви отримали за час навчання у нашому закладі стануть для вас теплими спогадами і міцною опорою у житті..
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×