26 вересня 2024 року у Рогатинському аграрному фаховому коледжі відбулося засідання Наглядової ради та роботодавців-партнерів. Захід об’єднав представників органів влади, освітньої та агропромислової сфер, а також керівників провідних підприємств регіону. Метою зустрічі було обговорення шляхів покращення якості освіти та підвищення рівня співпраці між навчальним закладом і аграрними підприємствами.
У засіданні взяли участь Касіян Любов Степанівна – начальник Управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області, Кімакович Віктор Євстахійович – директор Департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації, голова Наглядової ради, Хамчич Алла Олександрівна – директор Департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Штогрин Володимир Васильович – заступник Рогатинського міського голови.
Співпраця між Рогатинським аграрним фаховим коледжем та роботодавцями є важливим фактором у підготовці висококваліфікованих кадрів. Серед партнерів, які долучилися до засідання, були представники компаній ТОВ «Торнадо-М’ясо», ТОВ «Жовківський Племптахорепродуктор», ТОВ «М’ясо ІФ», ТОВ «Агросем», ветеринарної клініки «Добродій», ТОВ «Гудвеллі Україна» та фермерське господарство «Агро-Стандарт».
На зустрічі було обговорено важливі питання, пов’язані з адаптацією освітньо-професійних програм до сучасних вимог агропромислового сектору, а також з розвитком дуальної форми навчання, що дозволяє здобувачам освіти отримувати практичні навички на підприємствах. Роботодавці висловили готовність до поглиблення співпраці, що допоможе молодим фахівцям коледжу інтегруватися у професійну діяльність.
Такі засідання є важливими для підвищення рівня підготовки кадрів і сприяють сталому розвитку аграрної освіти в регіоні.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×