Кожен  день  в який Ви не поновили своєї освіти хоча б маленьким,  але новим для вас  шматком  знання…  вважайте безплідно і не зворотно для себе загиблим.

                                                                                                  К.С. Станіславський

 

Відбувся черговий  педагогічний семінар на якому були  розглянуті питання:

  1. Педагогічні умови застосування мультимедійних засобів. Створення мультимедійних презентацій.

     Викладачі коледжу Воловчак Леся і Бартків Марія в доступній формі   донесли  до викладачів необхідність створення мультимедійних презентацій, як ефективного засобу  засвоєння навчального матеріалу на заняттях.                  

Викладач спецдисциплін Майка Галина  поділилася досвідом створення мультимедійного забезпечення лекцій з дисципліни «Основи тваринництва» для студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації із спеціальності 5.10010201 «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового комплексу», який на виставці передового педагогічного досвіду в НМЦ аграрної освіти набрав 99 балів і занесений в Каталог кращих робіт.

  1. Використання і поповнення електронної бібліотеки коледжу.

Викладач  інформатики Веркалець Роман надав  рекомендацію щодо внесення інформації в  «Електронну бібліотеку».  

 

  Викладачі мають змогу поповнити бібліотеку методичним матеріалом для   вивчення студентами матеріалу дисципліни, теми, які винесені  на самостійне вивчення.

      Створення  електронної  бібліотеки коледжу сприяє ефективності навчального процесу і позитивно  впливає  на підготовку аграрних спеціалістів.

3.Практичний психолог коледжу Добровлянська Наталія висвітлила питання: «Визначення психологічних відносин у студентській групі» (соціометрія кос-1, кос-2). Було представлено тести, анкети і інші матеріали.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×