Студентська пора – найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості, неповторні миті становлення особистості.

Вже стало традицією у нашому коледжі проводити святкування дня студента, яке відзначають 17 листопада. Це свято у коледжі проходить по-різному, цьогоріч воно було проведено у вигляді КВК, в якому брали участь 3 команди. Від ветеринарного відділення команда під назвою «Імунітет», від технологічного відділення команда «IQ”, від механічного відділення і відділення профтехосвіти команда «Фахівець».

 

Всі команди змагалися у чотирьох конкурсах, а саме:

                     перший конкурс «Візитка» – де команди представляли свої відділення

                     другий  конкурс інтелектуалів «Асоціації студентського життя із зображенням на малюнку»

                     у третьому конкурсі команди в комедійному жанрі відображали життя у гуртожитку

                      четвертим конкурсом був конкурс стінівок. 

Кожна із команд тішила глядачів кмітливістю, творчістю і яскравістю своїх виступів. Конкурсанти справили незабутнє враження на членів журі і присутніх в залі студентів, викладачів і гостей свята тішили неперевершеними номерами, творчим потенціалом, неординарністю, кмітливістю, харизматичністю і неодмінним прагненням підкоряти нові висоти у прояві креативності і наполегливості до звершення омріяної перемоги.

За підсумками всіх конкурсів перше місце виборола команда механічного  відділення «Фахівець», друге місце між собою розділили дві команди: ветеринарного відділення «Імунітет» і технологічного «ІQ”. Всі команди отримали грамоти і солодкі призи за зайняті місця.

Без сумніву, у серці кожного це свято залишило незабутні враження, радість і море позитиву. 

Адже, студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях.

На святі було оголошено результати попередніх конкурсів, як проводилися у нашому коледжі, за що переможці отримували грамоти і солодкі подарунки.   

 

Свято провели викладачі коледжу Гадуп’як О.В. та Пазюк І.В. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×