Днями колектив коледжу звітував про свої успіхи, досягнення, проблеми перед громадою міста Рогатин.

На творчий звіт Тобі, Україно, наші знання і таланти студенти та викладачі запросили трудові колективи всіх організацій, установ, підприємств.

Треба зазначити, що всі вони відгукнулися на запрошення. Гостей приємно здивувала оновлена актова зала, виставка технічної творчості студентів та методичних доробок викладачів.

І ось Великодні передзвони сповістили про початок сценічного дійства.

А розпочав це дійство, ансамбль пісні і танцю коледжу, композицією Вийся, вийся гаївко привітавши всіх присутніх із святом свят із торжеством життя – з Великоднем.

Студенти вручили пахучий коровай голові райдержадміністрації Нижнику Й.А. та заступнику голови районної ради Штогрину В.В.

 

Перед присутніми виступали переможці цьогорічного регіонального етапу Всеукраїнського фестивалю “Софіївські зорі” народний аматорський танцювальний колектив “Юність опілля ”, гурти “Калина ” та “Оберіг” , вокальний ансамбль дівчат, хоровий колектив “Опільські роси”. Окрасою святкового концерту стали виступи солістів Наталії Макогін, Олени Янєвої, Лесі Гірняк, медичного працівника коледжу Віри Нікітенко та родинного ансамблю викладача коледжу Чупак Любомири. 

У своєму вітальному слові директор коледжу Ігор Васильович Тринів подякував всім присутнім за допомогу у вихованні та становленні майбутніх спеціалістів.

Високо оцінив досягнення колективу коледжу голова райдержадміністрації Й.А. Нижник.

Святі отці Дмитро Бігун та Іван Сидоренко відзначили велику роль студентського та педагогічного колективів коледжу в духовному відроджені опільського краю, вихованні таких християнських чеснот, як Віра, Надія Любов.        

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×