Тринів Ігор Васильович

          Директор Рогатинського державного аграрного коледжу

 

 

 

 

         Вирішальним фактором прогресивного розвитку суспільства є формування соціально зрілої особистості. А соціальна зрілість молоді людини означає не лише наявність глибоких знань, але й розуміння способів активної соціальної творчості, усвідомлення молодою людиною своєї відповідальності перед суспільством, свого патріотичного обов’язку  трудитися на благо народу.

Але неможливо брати активну участь у житті суспільства не маючи достатньої професійної підготовки. А якість професійної діяльності визначається правильним вибором справи, якій буде присвячене трудове життя.

Рогатинський державний аграрний коледж – це вищий державний аграрний заклад І рівня акредитації.

За свою більш ніж 60-ти літню історію коледж пройшов шлях від сільськогосподарського технікуму до одного з найпрестижніших закладів регіону. Змінювались покоління викладачів і студентів, мінялися назви навчального закладу, але незмінним залишився високий педагогічний потенціал, його постійний творчий пошук. Своє головне завдання і стратегічну мету розвитку Рогатинський державний аграрний коледж вбачає у постійному підвищенні рівня надання освітніх послуг, формуючи ринок висококласних і затребуваних фахівців – професіоналів своєї справи.

 

Чому вчитися у нас престижно?

 

Рогатинський державний аграрний коледж запрошує одержати вищу професійну освіту за кваліфікацією «молодший спеціаліст» випускників 9 та 11-х класів. Ми випускаємо добре підготовлених дипломованих фахівців, які відразу ж  після закінчення коледжу можуть працювати у різноманітних аграрних об’єднаннях, таких як: селянські спілки, фермерські господарства, ветеринарні аптеки, механізовані бригади, ремонтні майстерні, переробні підприємства, в харчовій промисловості та інших.

Вони мають достатньо знань і володіють вміннями для відкриття власного бізнесу за своїм фахом.

Крім цього, дипломовані випускники коледжу можуть вступати до аграрних вузів країни, де навчатимуться за скороченою програмою навчання, а починаючи з цього року – до Вищої Школи Агробізнесу у Польщі, з якою укладено двосторонню угоду на навчання наших випускників,  і отримати диплом міжнародного зразка!

 

Чому саме наш коледж?

 

На сьогоднішній день коледж – це сучасний навчальний заклад, в якому навчається більше 700 студентів на чотирьох відділеннях:

     – відділення ветеринарної медицини;

– технологічне відділення;

– відділення експлуатації та ремонту машин і обладнання агропромислового виробництва;

– відділення професійно технічної освіти.

 

Впродовж навчання наші студенти отримують не лише теоретичні знання, а й висококваліфіковану практичну підготовку, безпосередньо проходячи практику в кращих господарствах району і області та на підприємствах з переробки сільськогосподарської продукції.

Оволодіваючи робітничими професіями, наші студенти набувають практики  на підприємствах закладів громадського харчування.

 

Чим відрізняється наш коледж від інших?

 

У студентів коледжу активне студентське життя. До їхніх послуг два навчальні корпуси з просторими світлими аудиторіями, дві актові зали, два спортзали.

Гуртожитки коледжу за умовами проживання неодноразово ставали призерами Всеукраїнського конкурсу «Гуртожиток – наш дім».

В коледжі працює 11 колективів художньої самодіяльності, з яких двом присвоєно почесне звання «Народний». Це хоровий колектив «Опільські роси» та танцювальний колектив «Юність Опілля».

До послуг студентів – різноманітні спортивні секції.

Навчальна програма студентів коледжу поряд із традиційними формами навчання включає практикуми, тренінги, ділові ігри, дебати та майстер-класи, у проведенні яких беруть участь як самі студенти та викладачі, так і представники державних організацій та установ, а також представники реального бізнесу.

Отже, якщо перед вами стоїть вибір, куди піти вчитись, радимо звернути увагу на наш коледж. Ми чекаємо саме Вас!

 Досвідченні і кваліфіковані викладачі коледжу знайдуть підхід до кожного студента. А хороша базова підготовка фахівця відкриє перед молодою людиною перспективу цікавої і престижної праці, дасть можливість зробити гарну кар’єру!

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×