7 лютого було проведено чергову нараду та засідання методичного об’єднання кураторів і класних керівників навчальних груп, на якому обговорювали такі питання:

-про дотримання внутрішнього трудового розпорядку;

-про виконання плану виховних заходів у першому семестрі;

-про результати профорієнтаційної роботи та акції «Зроби собі заміну»;

-про стан та особливості підготовки студентів та учнів до ЗНО.

     На зустрічі з кураторами та класними керівниками навчальних груп виступив директор коледжу І.В.Тринів, який наголосив на важливості дотримання працівниками закладу внутрішнього трудового розпорядку, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків. Крім того, звернув увагу на результати проведеної профорієнтаційної роботи у січні та участь студентів та учнів у акції «Знайди собі заміну».

     Завідувач відділення механізації сільського господарства В.Р.Пазюк довів до відома присутніх  інформацію про те, що студенти та учні РДАКу будуть складати ЗНО з української мови та літератури на базі шкіл м.Рогатина. Навів перелік обов’язкових документів для реєстрації на ЗНО з української мови та літератури.

     Заступник директора з виховної роботи Т.С.Вергун ознайомила з планом виховної роботи у лютому. Зазначила на необхідності забезпечення  активної участі студентів і учнів у гуртках та загальноколеджних заходах.

     Практичний психолог Н.В.Добровлянська наголосила на потребі якісного аналізу причин пропусків навчальних занять та  відвідуванні студентів та учнів у гуртожитках.

     Завідувач навчально-методичного кабінету Г.П.Замкова довела до відома, що атестація педагогічних працівників відбудеться у березні-квітні 2018 року, тому до 1 березня атестаційна комісія повинна вивчити результати педагогічної діяльності викладачів, які будуть атестуватися. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×