Студенти групи М-32 механічного відділення Рогатинського державного аграрного коледжу разом з викладачами спецдисциплін І.Б.Леськів та Б.Є.Космина відвідали станцію технічного обслуговування транспортних засобів в м. Бурштин з метою кращого вивчення, засвоєння та набуття практичних навиків на робочих місцях з дисциплін «Технічний сервіс в АПК».

Директор цієї станції СТО Рижко Роман Степанович особисто провів екскурсію, цікаво розказав та показав про робочі місця: сучасний стенд регулювання розвалу та сходження коліс в 3D форматі, який використовується на автомобільних заводах «Volkswagen» та є один в західному регіоні України, що відповідає високим вимогам до вітчизняної та закордонної автомобільної техніки. Інше робоче місце обладнано спеціальним устаткуванням для заміни моторних олив та заміни гальмівних рідин. Дана станція є регіональним представником моторних олив німецького виробника LIQUI, MOLY та BIZOL.

  

На станції техобслуговування є обладнані сучасним устаткуванням робочі місця по діагностуванню та ремонту ходової частини, електрообладнання автомобілів різних марок.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×