27 квітня було проведено засідання педагогічної ради, на якій розглядалися такі питання:

1.Військово-патріотичне виховання студентської молоді  та підготовка до проведення Дня цивільного захисту;

2.Підготовка та проведення ДПА та ЗНО з предметів загальноосвітнього циклу;

3.Підведення підсумків конкурсного відбору проектів підручників для закладів загальної середньої освіти відповідно до наказу МОН України №176 від 21.02.2018;

4. Різне.

  

      Викладач дисципліни Захисту Вітчизни Б.В. Маньків доповів присутнім про важливість і необхідність військово-патріотичного виховання серед студентської молоді. Спортивно-виховні заходи з військово-патріотичним спрямуванням мають на меті формувати громадянина-патріота, виробляти у нього глибоке розумін­ня громадянського обов’язку, готов­ність у будь-який час стати на за­хист Батьківщини, оволодівати вій­ськовими і військово-технічними знаннями, спонукати до фізичного самовдосконалення, а також вивчати бойові традиції та героїчні сторін­ки історії українського народу. День цивільного захисту згідно плану відбудеться 10 травня.

     Завідувач відділення механізації сільського господарства В.Р.Пазюк довів довідома членів педради про порядок проведення Державної підсумкової атестації із загальноосвітніх предметів відповідно до нормативних вимог, зокрема здача ЗНО з української мови, а також якісні та кількісні показники написання зрізів знань з української мови. Членами педради було вирішено провести додаткові заняття та консультації зі студентами та учнями навчальних груп, які складатимуть ДПА у формі ЗНО.

       Завідувач навчально-методичним кабінетом Г.П.Замкова проінформувала про конкурсний відбір навчальних підручників для 10 класу із загальноосвітніх дисциплін, їх ліцензійний обсяг та рівень викладу навчального матеріалу. Члени педагогічної ради одноголосно затвердили список обраних навчальних підручників.

        Рішенням педради було прийнято звільнити від ЗНО учнів та студентів, які отримали дозвіл ЛКК.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×