26 жовтня 2018 року відбулося чергове засідання педагогічної ради. На порядок денний було винесено  такі питання:

1.Стан підготовки навчального закладу до роботи в осінньо-зимовий період.

2.Результати адаптації студентів нового набору та формування мотиваційного поля в процесі навчання.

3.Робота цикловий комісій по підготовці до акредитації освітніх програм та зовнішнього заміру рівня знань випускників.

4. «Педагогічний Оскар-2019».

     Директор коледжу Тринів І.В. висловив щиру подяку педагогічному колективу за змістовну підготовку урочистості з нагоди відкриття спортивних майданчиків з штучним покриттям та засідання обласного методоб’єднання методистів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Івано-Франківської області.

   

     Заступник директора з господарської роботи Мельник В.В. доповів присутнім про стан підготовки навчального закладу до осінньо-зимового періоду. Він зазначив, що роботу розпочато ще з весни 2018 року, зокрема, відновили котельню у навчальному парку, провели промивку системи опалення корпусів та гуртожитків, ремонтні роботи  та заміну труб в кабінетах, лабораторіях, заготовили паливо, закупили необхідну побутову техніку. З метою економного використання енергоносіїв,  Віталій Васильович порекомендував утеплювати навчальні аудиторії та кімнати у гуртожитках.

       Практичний психолог Добровлянська Н.В. прозвітувала про результати проведеного анкетування серед першокурсників стосовно їх адаптації до навчання, проаналізувала фактори впливу на процес адаптації та визначила позитивну мотивацію студентів І курсу до навчання. Звернула увагу кураторам навчальних груп на необхідність враховувати характерологічні особливості та особистісні можливості кожного студента і надавати їм психолого-педагогічну підтримку.

           Голови циклових комісій довели до відома членів педагогічної ради інформацію про ККР та затвердження пакетів завдань для виявлення рівня знань випускників; про перевірку навчально-методичних комплексів, матеріально-технічного  забезпечення кабінетів і лабораторій. Також здійснюється підготовка до здачі ДПА у формі ЗНО з української мови та історії України. На даному етапі проводиться формування пакету документів для акредитації освітніх програм відповідно до Ліцензійних умов.

    Завідувач навчально-методичного кабінету Замкова Г.П. проінформувала, що цього року педагогічні працівники підготували 28 методичних робіт на конкурс «Педагогічний Оскар-2019», які будуть представлені на II відбірковому турі серед коледжів і технікумів України. Звернула увагу на необхідність поповнення методичними матеріалами електронної бібліотеки коледжу, оновлення сторінок сайту навчального закладу.

         Відповідальний секретар приймальної комісії Баран О.М. повідомила про формування виїзних бригад для проведення профорієнтаційної роботи у загальноосвітніх школах області та за її межами.

               Педагогічна рада по кожному питанню прийняла відповідні рішення.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×