9 травня 2024 року відбулася зустріч адміністрації Рогатинського аграрного фахового коледжу на чолі з директором Тринівом І.В. із начальником Рогатинського відділу Івано-Франківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби Ішаковим Д.Ю., завідучакою Рогатинського відділу Івано-Франківської державної лабораторії Держпродспоживслужби Фокшанською Н.Я., начальником Рогатинського відділу Івано-Франківської обласної лікарні ветеринарної медицини Гриником І.М. Під час зустрічі директор коледжу Тринів І.В. окреслив основні перспективи розвитку навчального закладу, зокрема спеціальності 211 Ветеринарна медицина. Завідувач відділення ветеринарної медицини Благий Р.С. ознайомив присутніх з проєктом освітньо-професійної програми “Ветеринарна медицина”, загальними та спеціальними компетентностями, програмними результатами навчання, обов’язковими та вибірковими освітніми компонентами. Стейкхолдери, які є фахівцями у сфері ветеринарної медицини запропонували доповнити каталог вибіркових дисциплін освітніми компонентами стосовно контролю за якістю харчових продуктів, а також було запропоновано залучити до проведення бінарних занять, гостьових лекцій ветеринарних фахівців. Стейкхолдери зазначили, що база коледжу достатня для організації освітнього процесу та підготовки конкурентоспроможних фахівців.
На завершення зустрічі було запропоновано підписати угоди про співпрацю, надати свої пропозиції та відгуки-рецензії на освітньо-професійну програму “Ветеринарна медицина”.
Висловлюємо щиру вдячність учасникам за цікаву та змістовну зустріч та цінні рекомендації щодо удосконалення освітнього процесу та освітньо-професійної програми.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×