Адміністрація Рогатинського аграрного фахового коледжу на чолі з директором Тринівим І.В. працює над налагодженням співпраці з кращими підприємствами аграрної галузі з метою удосконалення практичної підготовки здобувачів освіти.
Цього тижня відбулася зустріч директора навчального закладу Триніва І.В. з керівником сервісної служби ТОВ “АГРОСЕМ” Вінтонівим Ю.В. Одним з основних напрямків діяльності компанії ТОВ “АГРОСЕМ” є продаж та сервісне обслуговування високоякісної сільськогосподарської техніки від провідних світових компаній. Під час зустрічі обговорювались питання практичної підготовки здобувачів освіти, дуальної форми здобуття освіти та працевлаштування випускників навчального закладу.
Представник компанії високо оцінив підготовку випускників відділення механізації сільського господарства, які на даний час працюють у цій компанії та висловив зацікавлення у налагодженні взаємовигідної співпраці. Зустріч була організована підрозділом сприяння працевлаштуванню студентів та випускників.
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×