«Медицина лікує людину,а ветеринарія зберігає людство».

Ці слова відомого ветеринарного лікаря і публіциста Євсеєнка Сергія Степановича стали епіграфом тижня циклової комісії ветеринарних дисциплін.

            З великим завзяттям та ентузіазмом готувалися студенти та викладачі коледжу до проведення цікавих фахових заходів.

            Тиждень розпочався загальною виховною годиною на тему: «Весела ветеринарія», яку підготували та провели викладачі.Дотепні конкурси, театральні мініатюри, різного роду випробування залишили масу позитивних емоцій та вражень в учасників цього дійства.

           

            День другий зібрав студентів та викладачів коледжу на цікаву професійно-спрямовану олімпіаду. В запеклій боротьбі силою свого розуму перше місце здобула студентка групи В-31 Смушок Ірина. Друге місце отримала студентка групи В-22 Грицюшко Віталіна, третє місце отримали студент групи В-31 Паньків Богдан та студент групи В-21 Бжан Юрій.

            День третій став знаменним численною участю студентів у вікторині із спецдисциплін. Жваві обговорення та бурні емоції заволоділи аудиторією. Кожен намагався досягти істини та продемонструвати рівень своєї професійності та інтелекту. Щасливими переможцями стали:

студент групи В-42 Максим’юк Михайло,

студент групи  В-41 Цимбалістий Василь,

студент групи В-32 Тріщ Сергій,

студентка групи В- 41 Хомик Ольга,

студент групи В-42 Волощук Микола.

 

 

 Родзинкою свята ветеринарної науки стало КВК між групами другого курсу з дисципліни «Анатомія і фізіологія с.-г. тварин». Веселі та винахідливі, кмітливі та завзяті конкурс за конкурсом прямували до олімпу слави. Проте омріяна перемога дісталася команді групи В- 22 «Веселі докторики».

 За наслідками засідання авторитетного журі, під бурні овації переможці всіх конкурсів та змагань отримали солодкі призи. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×