Відповідно до плану роботи ДУ  НМЦ “Агроосвіта“ на 2014 рік 16 жовтня на базі  нашого коледжу  відбулося засідання навчально-методичної комісії вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України з  напряму„Харчові технології  та інженерія.

На засіданні були присутні  члени  комісії: Синявська Ніна Іванівна – методист ДУ”НМЦ ”Агроосвіта”, голова комісії, Бондаренко Ольга Михайлівна – заступник директора з навчальної роботи Коледжу переробної та харчової промисловості Харківського НТУСГ ім. П. Василенка, Харчишина Ольга Миколаївна – заступник директора з навчальної роботи Технологоекономічного коледжу Білоцерківського НАУ, Шуляк Ольга Олексіївна – завідувач практикою, начальник підрозділу сприяння працевлаштуванню випускників і студентів Технологічно-промислового коледжу НАУ, Мірошник Вікторія Олександрівна – заступник директора з навчальної роботи Лохвицького технологічного технікуму Полтавської ДАА.

 

 

Члени комісії ознайомилися з навчально-матеріальною базою та методичним забезпеченням навчального процесу, навчальними  кабінетами, лабораторіями, бібліотекою та музеєм коледжу.

Директор коледжу Тринів І. В. презентував навчально-виховну роботу колективу в сучасних умовах.

Членами комісії було розглянуто також  наступні питання: Аналіз методичного забезпечення дисциплін із спеціальностей ” Зберігання, кнсервування та переробка м’яса”, ” Зберігання, консервування та переробка молока” ташляхи його удосконалення.

Організація та планування методичної роботи на технологічному відділенні. З досвіду роботи.

Підготовка електронних підручників як елементу освітнього середовища. Вимоги та методика.

Розгляд матеріалів, представлених членами комісії, які можуть бути використані під час створення електронних підручників.

  1.  Перегляд і рецензування електронних підручників та навчальних відеофільмів, представлених на конкурс ” Педагогічні інновації “.
  2.  

Обговорено план роботи комісії на 2014/15 н.р. та розроблено проект рекомендацій, які будуть надіслані у навчальні заклади найближчим часом.

Про  роботу  педколективу коледжу  над методичною проблемою „Формування  професійних  компетентностей студентів  через впровадження  інноваційних технологій навчання” поділилися досвідом  викладачі:

Гладун М.С. – завідувач технологічним відділенням представила роботу відділення по впровадженню інноваційних технологій навчання.

Петращук В.М. – викладач спецдисциплін  презентувала роботу викладача з впровадження ІКТ, зокрема зупинилася на співпраці студентів з електронною бібліотекою та освітнім веб-сайтом викладача.

Височанська Р.П. – викладач спецдисциплін, голова циклової комісії технологічних дисциплін  представила електронний посібник з дисципліни “Процеси і апарати харчових виробництв”.

Замковий С.І. – викладач спецдисциплін поділився досвідом впровадження інформаційних технологій при викладанні дисципліни „Технічне креслення та інженерна графіка”.

Приплоцька Г.В. – викладач дисципліни „Німецька мова за професійним спрямуванням“ також презентувала свою роботу по впровадженню ІКТ зі студентами на технологічному відділенні.

З методичними рекомендаціями щодо створення електронних навчальних посібників та використання прикладних комп’ютерних програм виступив викладач інформатики та комп’ютеризації  Веркалець Р.В.

 Члени навчально-методичної комісії побували на   базі практик ДП  МПК „Росана”.

        

Студенти і працівники коледжу представили  гостям літературно-музичну композицію „Україна – єдина країна“.

        

 

Також познайомили гостей з історичними місцями древнього міста Рогатина, з Церквою – музеєм Святого Духа.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×