17 листопада у святково прибраній залі агроколеджу відбулося урочисте відзначення Міжнародного дня студента.

         Невимушена атмосфера, дотепні жарти, оригінальні привітання від ветеринарного, технологічного, механічного відділень, відділення ПТО

   

 

  

гармонійно перепліталися з вітаннями директора Ігоря Васильовича Триніва та начальника сектора у справах молоді та спорту Рогатинської РДА Ірини Труш.

  

Кожен завідувач відділення мав змогу творчо аргументувати, чому студенти його відділення – найкращі.

У залі зазвучали святкова радіопередача та відеопривітання від студентської ради. Родзинкою урочистого дійства стала жартівлива сценка із життя студентів 90-х у виконанні соціального педагога Тетяни Вергун, керівника методичного об’єднання кураторів груп, викладача Зоряни Драган, голів циклових комісій Лілії Притики, Олександра Рутила, заступника директора з господарських питань Віталія Мельника, майстрів виробничого навчання Зоряни Козак і Андрія Дмитріва. 

             

  

Найвищою оцінкою для артистів стали дружній сміх та гучні аплодисменти.

Зі святом, любі друзі! Нехай щасливою і успішною буде дорога життя!

 

Батьківський комітет Рогатинського державного аграрного коледжу щиро вітає адміністрацію, педагогічний та студентський колектив з Днем працівника сільського господарства та Днем студента.

 

Бажаємо, щоб життя сповна ощасливило Вас своїми дарами. Хай все заплановане і омріяне помітно наблизиться до вас і знаходить втілення у ваших цікавих проектах. Золоті сходинки кар’єри хай не стануть крутими, а навпаки, підкорять швидкому і сумлінному сходженню до самої вершини. А чудесна пишність яскравих миттєвостей завжди наповнює свіжістю щоденну палітру життя. Здоров’я вам, оптимізму, безмежного щастя та доброботу.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×