Батьківські збори

 

                                                                                            Сім’я і навчальний

                                                                                            заклад є осередками

                                                                                            духовності та культури

 

Великою дружньою  родиною назвав директор коледжу Ігор Васильович Тринів усіх присутніх на загальноколеджних батьківських зборах, які відбулися 14 листопада 2014 року. Актова зала навчального закладу була заповнена вщент, що свідчило про значний інтерес батьків до успіхів своїх дітей та майстерності педагогів-наставників.

Адміністрація та педагогічний колектив доклали максимальних зусиль, щоб студенти та учні за короткий період навчання отримали ґрунтовні знання та мали можливості творчого розвитку. Значна частина студентської молоді показала за цей час хороші успіхи в навчанні та на заняттях гуртків, секцій, клубів за інтересами. Тому окремим батькам за належне виховання та турботу про освіту дітей було вручено подяки дирекції закладу.

 Головною тематикою батьківських зборів було вшанування, звеличення родини як основного вихователя дитини, співпраця її з педагогічним колективом у спільній справі виховання. Ця тема розкривалась у виступі соціального педагога Тетяни Степанівни Вергун. Нею теж було охарактеризовано систему виховного впливу на студента та учня з боку педагогічного колективу та соціально-психологічної служби коледжу.

         Уся теоретична частина даної форми роботи з батьками була невимушено вплетена в концертну програму, яка стала своєрідним свідченням розвитку талантів молодих людей, зокрема студентів та учнів нового набору.

   

         Яскравим прикладом патріотичного виховання, розвитку мовно-літературних здібностей студентів був виступ володарів гран-прі обласного конкурсу читців, присвяченого Дню української писемності та мови, Діани Дуденчук та Богодара Вергуна з композицією „ Цвітуть жоржини чорні в Україні”.

   

         У коледжі активно працює батьківський комітет. Напередодні Дня працівників сільського господарства України та Міжнародного Дня студента до присутніх з вітальною промовою звернулася член батьківського комітету коледжу Людмила Дуденчук.

         Керівники гуртків художньої самодіяльності Людмила Мельник, Омельян Маховський, Андрій Крупка доклали максимально зусиль, щоб свою творчість продемонстрували батькам саме першокурсники.

   

         Усі три частини програми: родинна, сільськогосподарська, студентська – були пронизані вдячністю батькові та матері, трудівникам села, за те, що обрали для своїх дітей саме наш навчальний заклад своєрідним стартовим майданчиком для успішної життєвої дороги. І недарма, бо Рогатинський аграрний коледж є кузнею кадрів, колискою духовності та джерелом культури.

         Після закінчення загальноколеджних зборів відбулися зустрічі  батьків з кураторами навчальних груп.

 

         Адміністрація коледжу висловлює подяку батькам за участь у заході, а педагогічному колективу за належний рівень його організації та проведення.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×