Знай наших!

Час диктує умови життя , і як наслідок  –  визначає тематику виховних заходів у навчальних закладах. Тому, зважаючи на актуальність, темою виступу на обласному етапі конкурсу поезії, присвяченому Дню української писемності та мови, викладач коледжу Марія Іванівна Лещар не даремно обрала події, що відбуваються на сході держави. І не помилилася. Адже, композиція «Цвітуть жоржини чорні в Україні» у виконанні Діани Дуденчук – студентки групи В-21 та  Богодара Вергуна – студента групи М-31 до глибини душі вразила конкурсну комісію та присутніх в залі.

  

Творчий підхід до справи, розуміння глибинності змісту мовно-літературного матеріалу, бачення потенціалу студента в процесі навчальної діяльності дало змогу Марії Іванівні за допомогою керівника народного танцювального колективу «Юність Опілля» Людмили Ярославівни Мельник належним чином підготувати конкурсантів. Проникнуті патріотичним духом Діана та Богодар вибороли найвищу нагороду – Гран -прі поважного конкурсу.

Директор Івано-франківського державного центру естетичного виховання Михайло Кузбит вручив переможцям грамоту департаменту освіти, науки, сім»ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації та цінний подарунок, який передано керівникам гуртків художньої самодіяльності для використання у роботі.

 

Щиро дякуємо педагогам та студентам, які достойно презентували Рогатинський державний аграрний коледж на обласному рівні..

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×