16 квітня в актовій залі коледжу було проведено загальноколеджний конкурс «Студент року-2015». Це не тільки підсумки навчального року, але й свято Інтелекту, Гордості й Таланту, яке виявляє багатогранність розвитку студента як фахівця своєї галузі, творчої особистості, лідера студентської молоді.

Учасники довго і наполегливо готувалися, пройшли всі відбіркові тури на відділеннях і у фінальній зустрічі змагалися по етапах:

  1. Візитка (Учасники розповідали про себе, презентували навчальний заклад та обрану майбутню професію).
  2.  Папка-портфоліо (Конкурсанти представили матеріали, що підтверджують здобутки у навчанні, громадській і суспільно корисній діяльності).
  3.  Інтелекруальний тур (У лабораторії компютеризації в програмі «MyTest» дали відповідь на 50 питань із категорій загальних знань).
  4.  Моє захоплення (Розкрили свій духовний світ, художній рівень, акторське мистецтво, сценічну культуру).

Учасники конкурсу Крук Наталія, Дуденчук Діана, Наконечна Марія вибороли номінації «Інтелектуальна особистість», «Креативна особистість», «Ділова особистість». Переможцем став студент механічного відділення Вергун Богодар, який 22 квітня 2015 року буде представляти навчальний заклад у регіональному турі конкурсу на базі Борщівського агротехнічного коледжу.

 

Учасники отримали подарунки від сектору молоді і спорту Рогатинської РДА, студентського профкому та дирекції коледжу.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×