Так багато життя нам дає вчителів –

Самовідданих, мудрих і щирих,

Зачарованих словом і мудрістю книг,

Тих, хто вірить в добро і надію.

 

Хай для вас розквітає земля навесні,

Повертає в літа молодії.

Хай лунають для Вас щонайкращі пісні

І здійсняться усі Ваші мрії!

 

Педагог… Одна з найпочесніших професій. Вона – для обраних, бощодня викладач, учитель, вихователь стоїть перед сотнею допитливих очей,віддає їм свій розум і душу і веде майбутнє нації на вищі сходинки пізнання. До вчителя йдуть зі своїми болями та радощами, черпають силу із скарбниці його душі для підкорення нових висот, бо він заглядає в минуле,працює для сьогодення, прокладає міст у майбутнє. Яке ж велике серце потрібно мати педагогу, щоб рік у рік щоденно по краплі віддавати його учням? І якою ж безмежною має бути любов до дітей у його добрій, терпеливій, вічно молодій душі?

Саме таким – люблячим, терпеливим, добрим і справедливим, закоханим у свою справу працівникам освіти – був присвячений творчий вечір, який відбувся 2 жовтня в актовій залі коледжу.

Колектив Рогатинського коледжу з професійним святом щиро вітали заступник директора з навчальної роботи Вільчик Володимир Омелянович та голова студентської ради Дуденчук Діана.

На свято були запрошені ветерани педагогічної праці. Їх вчительськадоля – це золоті сторінки історії сьогодення Рогатинського ветеринарного технікуму – Рогатинського СПТУ №35 – Рогатинського державного аграрного коледжу !

Ведучі Наталя Крук та Роман Сигут вміло і цікаво провели вечір у формі святкового «інтегрованого заняття з різними видами навчальної та виховної роботи».

Всі свої здібності і таланти дарували учасники свята своїм наставникам. З вуст Ольги Мельник, Уляни Кириченко, Вікторії Середюк, Тетяни Борей, Ірини Кладов, Назара Гупала, Іванки Цапчук звучали поезії про вчителів.

 

 

Музичні вітання лунали у виконанні ансамблю хлопців (керівник Андрій Крупка), гурту «Оберіг» (керівник Омелян Маховський), дуету гітаристів у складі Олексія Тужанського та Миколи Яцишина, гурту студентів групи М-11.

 

Приємним подарунком для викладацької родини коледжу стали запальні танці від самодіяльного народного танцювального колективу «Юність Опілля» під керівництвом Людмили Мельник.

 Щирими оплесками глядачі нагородили виконавців гумористичних сценок Михайла Балича, Олександра Митлоша, Дарину Фризюк, Михайла Райзера, Валерія Кілафли,Ольгу Мельник та Богодара Вергуна.

    

Окрасою вечора став мюзикл «За щущим велінням», який підготували учасники театру мініатюр під керівництвом Марії Лещар.

Найвищою оцінкою для артистів стали дружній сміх та гучні аплодисменти.

Шановні викладачі! Прийміть найщиріші привітання із Вашим професійним святом. З Вами ми вчимося жити, щодня робимо дивовижні відкриття та відчуваємо щиру вдячність за Вашу віру в нас. Велике щастя – мати мудрого і талановитого вчителя, а для вчителя щастя – це бачити своє продовження в учнях. Бажаємо Вам щастя!

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×