11 лютого 2016 року у м.Житомир проходив сьомий Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль «Розстріляна молодість», який заснований з метою вшанування воїнів-захисників України. Івано-Франківську область на фестивалі найвищого рівня представляли студенти Рогатинського державного аграрного коледжу Діана Дуденчук та Богодар Вергун, які є вихованцями театру мініатюр «Юність». Композиція «Цвітуть жоржини чорні в Україні», майстерно виконана Діаною та Богодаром,  будучи надзвичайно актуальною, до глибини душі вразила присутніх у великій залі Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги. Представники сімнадцяти областей через поезію, пісню та танець висловлювали спільне прагнення жити в спокої та мирі, бажали добра та злагоди один одному та своїй державі.

Професійність виконавців мали змогу оцінити присутні на фестивалі воїни АТО, ветерани бойових дій в Афганістані, вдови та матері героїв, студентська молодь, представники делегацій з областей, громадськість Житомирщини.

Велике спасибі творчому педагогу – керівнику колективу Лещар Марії Іванівні за підготовку конкурсантів та директору колежу Триніву Ігорю Васильовичу за організацію поїздки в Житомир.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×