Серед значної кількості заходів, які проводить циклова комісія, досить ефективним є проведення тижнів циклової комісії, що дозволяє студентам заглибитись в особливості спеціальності, відчути себе справжніми фахівцями обранної справи.
З 22 по 26 лютого 2016 року у Рогатинському державному аграрному коледжі проводився тиждень циклової комісії ветеринарних дисциплін.

З метою вдосконалення якості підготовки фахівців, підвищення інтересу студентів до обраної професії, виявлення обдарованої молоді серед студентів II-IVкурсів проведено олімпіаду із ветеринарних дисциплін.
Завдання студенти обирали методом жеребкування.

Переможці:
I місце – Бухвак Микола. гр. В-22,
Беляк Михайло гр. В-32
Панасюк Андріана гр. В-42

II місце – Балацька Ольга гр. В-21
Богуцька Марія гр. В-42
Квітень Роман гр. В-42

III місце – Скрипник Наталія. гр. В-31
Криховецька Тетяна гр. В-31
Петраш Світлана гр. В-41

Відбулась виховна година: «Наш мужній лікар – наш ветеринар». Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини — віддані своїй професії, оберігають здоров’я населення, турбуються про довкілля і допомагають тваринам, всім „братам нашим меншим”. Крім того майбутні фахівці ветеринарної медицини наділені особливими дарами. Мандруючи серед груп ветеринарного відділення у пошуках яскравого різнобарв’я талантів, ми неодноразово переконувалися у тому, що ветеринар це не тільки лікар, а ще й неординарна, творча особистість із власним світом захоплення.

Організатори: Гадуп’як О.В. – викладач ветеринарних дисциплін

Відбулась зустріч із представниками компанії UkrLandFarming «Райс-Прикарпаття», яке налічує 19 підприємств в трьох областях. Зокрема, в Рогатинському районі господарства знаходяться в с. Пуків, Світанок та елеватор в м. Рогатині. Всіх присутніх ознайомлено із структурою підприємств, їх обладнанням й акцентовано увагу студентів на важливості навчання та запрошували для проходження практики і подальшого місця працевлаштування у їхні підприємства.

Організатори:Мельниченко П.С- заступник директора по практичному навчанню та Благий Р.С-завідувач ветеринарним відділенням

Ветеринарна вікторина серед студентів I-IV курсу відділення .
Організатори –викладачі Шквирков Я.Я., Павлів Л.П., Гадуп’як О.В.

 

Переможці:
I місце – Грицюшко В. гр. В-42 . ,
II місце – Мигала Е. гр. В-41
III місце – Ахатова Б. гр. В-42

Переможці:
I місце – Панасюк Андріана. гр. В-42 . ,
II місце – Петраш Світлана гр. В-41
III місце – Кузніцький Павло гр. В-31, Попадюк Тарас гр. гр. В-41

Підведення підсумків проводилося в урочистій обстановці, переможці олімпіад та конкурсів були відзначені грамотами.
Викладачі циклової комісії ветеринарних дисциплін до організації та проведення тижня завжди підходять творчо, шукають нові форми і методи проведення заходів, залучаючи все більшу кількість студентів. Тому тиждень циклової комісії ветеринарних дисциплін пройшов насичено та цікаво, як для студентів так і для самих викладачів.

 

Організатори – викладачі дисциплін ветеринарної медицини.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×