Кожному відомо, що серед усіх геніальних винаходів людства одне з найважливіших місць займає родина. Сім’я є святинею людського духу, колискою благородних почуттів та добрих намірів. Коледж є саме такою святинею, де кожній дитині приділяється належна увага, де кожного студента шанують, поважають та по-справжньому цінують. Адже, мета педагогічного колективу – формування всебічно розвинутої, національно свідомої особистості і, поряд з ґрунтовними знаннями, кожен студент коледжу має змогу розвинути свої таланти, навчитися співати, танцювати, декламувати, сформувати власну життєву позицію, просто почуватися впевненіше.

     Зустріч з батьками мала на меті вирішення проблемних питань у навчанні, вихованні, соціальній адаптації студентства, напрацювання нових напрямків співпраці учасників навчально-виховного процесу. Тому в рамках батьківського всеобучу, практичний психолог Наталія Володимирівна Добровлянська  розповіла присутнім про проблеми спілкування між батьками і дітьми, шляхи та способи безбар’єрної взаємодії між підлітками і дорослими людьми,  їхній вплив на поведінку та успішність.

         Батькам наголошувалося на тому, що навчальний заклад високо цінує їхню турботу про успіхи дітей та особистий внесок родин у розвиток і професійне становлення кожного з них. Тому дирекція уже традиційно відзначила подяками кращих з кращих, привітала присутніх з Міжнародним днем студента та Днем працівника сільського господарства, оскільки коледж ось уже 60 років успішно готує фахівців аграрної галузі.

       Родини вихованців мали змогу познайомитися з досягненнями своїх дітей як в аудиторній, так і в позааудиторній діяльності, ознайомившись з успішністю та переглянувши невеличку концертну програму.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×