Правове виховання є структурним елементом виховної системи коледжу. Тому традиційно у грудні у відповідності до плану виховної роботи та в рамках Всеукраїнського тижня права у навчальному закладі проводяться тематичні заходи.

6 грудня 2016 року студенти взяли участь у відеолекторії на тему: «Профілактика недопущення насильницької поведінки в молодіжному середовищі»,  в ході якого з ними спілкувалися: соціальний педагог Вергун Т.С., практичний психолог коледжу Добровлянська Н.В., юрисконсульт навчального закладу Нагірна Л.Б., начальник служби у справах дітей Рогатинської райдержадміністрації Базилевич І.Я.

 

Тему було обрано невипадково, оскільки насильство в сім’ї та в молодіжному середовищі  останнім часом набирає щоразу більшої потужності. З огляду на це навчальний заклад ставить перед собою завдання – попередити, не допустити, вберегти.

В ході заходу молодь також мала змогу переглянути відеофільми, познайомитися з соціальними проектами та презентаціями з даної проблеми.

За результатами відеолекторію у студентських гуртожитках проводилося анкетування на тему: «Що я знаю про насильство? ».

Тиждень права продовжився тематичними заняттями, бесідами зі студентами та оглядом виставки літератури на правовиховну тематику.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×