Святий  Миколаю прийди до нас з раю

                                                                         Йде святий в нічную пору

                                                                      До кожнісінького двору,

                                                                             В кожну хату, в кожен край

                                                                     Йде з дарами Миколай.

                                                                       Хоче Він, щоб діти світу

                                                                Були вірні Заповіту:

                                                                            Батька й неньку шанували.

                                                                           До всіх людей любов мали.

                                                                              Щоб жили в молитві щирій.

                                                                   У приязні та у мирі.

 

Свято Миколая, здавна в нашого народу відзначається великим почитанням. Не було в нас ні однієї хати, де не було б Ікони св. Миколая. Народ почитає його  наче свого національного героя.

Святий Миколай дає нам прегарний приклад живої діяльності та жертвенної любові до Бога і ближніх. Його любов – запальна,     всіхобіймаюча, повна милосердя ,і  готова допомогти в кожній потребі душі і тіла. Він у кожному бачив самого Ісуса Христа, тому так скоро в кожній потребі спішив йому на допомогу.

Хоч від смерті Миколая-чудотворця минуло понад півтори тисячі літ, але він і досі живе в серцях мільйонів людей, і його любов до ближнього щоразу відроджується у зимові дні, коли він щедро обдаровує всіх дітей християнського світу.

Не оминув він і нашого навчального закладу. Напередодні  свята Миколая відбулося студентське і дитяче свято. На нього прибули студенти, учні, викладачі і працівники з своїми діточками і внучатами. Справжню казку подарували присутнім художні керівники коледжу та студенти-учасники художньої самодіяльності.

 

Цього дня Миколай, за допомогою студентської профспілки, завітав до дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Всіх привітали директор коледжу, заслужений працівник сільського господарства, кандидат сільськогосподарських наук Тринів Ігор Васильович, голова студентського профкому Благий Роман Степанович, голова студентської ради Дуденчук Діана.

 

Солодкі дарунки під час свята також було вручено навчальним групам. Свято Миколая для дітей та внуків працівників навчального закладу завдяки профспілці  цього річ  пройшло цікаво та велелюдно. Розмаїття позитивних емоцій, хороводи біля ялинки, вірші малечі створили особливу атмосферу свята, а чудова казка у виконанні  учасників художньої самодіяльності додала дійству особливої магічності. 

 

          Дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення казкового дійства, нехай Святий Миколай здійснить усі ваші бажання, подарує мир державі, стабільність та спокій родинам.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×