Польська делегація у Рогатинському державному аграрному коледжі

2 лютого до Рогатинського державного коледжу завітали гості з польського міста Радлів , які перебувають в нашому місті в рамках зміцнення дружніх польсько-українських зв’язків між містами Радлін та Рогатин.

Делегацію гостей із Польщі очолював заступник бургомістра міста Радлін пан Згібнєв Подлєшьни. В плані знайомства з містом Рогатином гостей цікавили, зокрема, культурні зв’язки між молодіжними громадськими організаціями та розвиток та збереження національних традицій в Україна.

По прибуттю польську делегацію радо зустріли студентський та педагогічний колективи, який очолює директор коледжу, депутат Івно-Франківської обласної ради, заслужений працівник сільського господарства Тринів Ігор Васильович. За українським звичаєм польським гостям вручили запашний коровай.

       

      

Гості розповіли про своє місто та проблеми пов’язані з екологією, тому що Радлін це, в першу чергу, шахтарське місто, тому й питання забруднення навколишнього середовища є надзвичайно актуальними. Поділись досвідом польські гості і про роботу громадських організацій міста, культурне та спортивне життя городян.

Польських гостей глибоко вразили студенти коледжу, які не лише здобувають пріоритетні професії для агропромислового комплексу, а й захоплюються народною творчістю, їх участь в аматорських колективах художньої самодіяльності не залишила нікого байдужими. Виступ студентів настільки вразив польських гостей, що вони не могли повірити що перед ними виступають не професійні актори , а майбутні ветеринари, технологи і механіки.

       

Познайомились гості з матеріальною базою коледжу, яка постійно оновлюється. Вони відвідали просторі студентські аудиторії, побували у актовій та спортивних залах, поспілкувалися із студентами та викладачами коледжу.

       

Сподіваємось на подальшу співпрацю з польськими друзями в партнерській роботі по збереженню польсько-українських добросусідських відносин.

  

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×