Спільне засідання старостату та методичного обєднання кураторів груп

 

9 лютого 2017 року з ініціативи дирекції коледжу, продовжуючи практику спільного вирішення нагальних питань, відбулося чергове засідання методичного об’єднання  кураторів та старост навчальних груп.

Метою зустрічі було доведення до відома студентів, педагогічного колективу нагальних питань функціонува6ння навчального закладу, нарахування та виплати стипендії, ознайомлення з планом виховної роботи на місяць, погодження кандидатур студентів та учнів, що харчуватимуться за кошти місії «Карітас».

Директор коледжу, депутат Івано-Франківської обласної ради Ігор Васильович Тринів ознайомив присутніх з офіційною інформацією щодо місця вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. в структурі ВНЗ України, про доплату соціальної стипендії дітям-інвалідам та дітям з малозабезпечених сімей, про шляхи пошуку можливостей придбання автобуса для довозу студентів до місць практики та акцію серед студентської молоді «Знайди собі заміну».

       

Заступник директора коледжу з виховної роботи Вергун Тетяна Степанівна довела до відома план виховної роботи на місяць, запропонувала на погодження список осіб з числа студентів та учнів для харчування «Карітасом».

 

Керівник методичного об’єднання кураторів груп, секретар стипендіальної комісії Драган Зоряна Богданівна ознайомила з Порядком надання соціальних стипендій.

 

Студентський актив отримав завдання поширити дану інформацію в навчальних групах, а куратори – до 14.02.17 р. забезпечити формування справ на виплату соціальної стипендії дітям- інвалідам та дітям з малозабезпечених сімей.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×