Згідно з планом роботи депутата обласної ради Ігоря Васильовича Триніва в частині «робота з виборцям» 14 лютого відбулася зустріч депутата з членами виконкому та депутатським корпусом Заланівської сільської ради.

В ході зустрічі піднімалися важливі питання життєдіяльності мешканців сіл Малий та Великий Заланів, а саме: відсутність медичного працівника у ФАПі, заміна двох котлів у Заланівській ЗОШ І-ІІ ст., здешевлення харчування школярів, вивіз та утилізація сміття, нерегулярне курсування автобуса через населені пункти сільради.

Ігор Васильович доповів сільському активу про депутатську діяльність в 2016 році, познайомив з перспективним планом роботи депутата на 2017 рік та закликав депутатський корпус обійти усі господарства з метою вивчення проблем мешканців.

   

Зустрічі з депутатським корпусом та членами виконкому передувала добра справа. За зверненням 13 лютого Заланівського сільського голови Жмуда Л.І.  Тринів І.В. спільно з о. Дмитром Бігуном через місію «Карітас» посприяли у наданні інвалідного візка інваліду І групи Мартиняк Марії Ільківні.

Ігор Васильович зі своїми помічниками Добровлянською Н.В. та Вергун Т.С. особисто доправив до оселі Марії Ільківни такий необхідний засіб пересування. Дякуючи за допомогу, родина Мартиняк ділилася з депутатом своїми проблемами (малі доходи, потреба в комплексному медичному обстеженні, довготривалому догляді та лікуванні), які Ігор Васильович взяв на себе зобов’язання в міру можливостей  вирішити.

За результатами поїздки у Заланів Тринів І.В. разом з головою сільської ради  Жмудом Л.І. та активом села напрацювали спільні шляхи розв’язання проблемних питань, ще раз переконалися у доцільності живого спілкування з виборцями.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×