24 листопада 2016 року студенти Рогатинського державного аграрного коледжу взяли участь у VII Всеукраїнському  конкурсі з англійської мови «Гринвіч», який проводився з метою розширення можливостей та самореалізації  в напрямку освоєння іноземної мови для багатьох студентів в різних регіонах України. Конкурс зібрав 7 студентів і тривав 60 хвилин. Завдання конкурсу «Гринвіч» містили запитання з англійської мови, літератури та  країнознавства.  Учасники конкурсу виявили велику зацікавленість та показали хороші результати.

Знання з англійської мови продемонстрували такі студенти: Марків Микола ( гр. М-22), Іванческу Олександр (гр.М-12), Кілафли Валерій(гр.В-21), Васильків Віктор (В-11), Дутка Соломія ( гр. Тв- 11), Воловчак Павло ( гр. М-22) та Петровський Андрій ( гр. М-22).

Марків Микола, Іванческу Олександр та Кілафли Валерій здобули призові місця серед учасників коледжу.

Найкращий результат показав Микола Марків — I місце між студентами, 51 – в області та 2948-е в Україні ( 137041 тис. учасників).

Директор коледжу, І.В.Тринів, особисто привітав усіх студентів та вручив їм сертифікати.

Організатори конкурсу, М.І.Куріца  та О.М.Гандзин, висловлюють подяку студентам та бажають їм жаги до знань, наполегливості, успіхів у навчанні та життевого оптимізму.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×