26 квітня   відбулося виїзне засідання Ради Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників АПК.

        Місцем проведення чергового засідання Ради обласної профорганізації було вибрано навчальний заклад недарма, адже в коледжі є дві активно діючі  первинні профорганізації. Первинну профорганізацію працівників коледжу очолює голова Замкова Галина Павлівна. Голова студентської профорганізації  Благий Роман Степанович є членом Ради обласної організації профспілки АПК.

       Директор коледжу, заслужений працівник сільського господарства, кандидат сільськогосподарських наук, депутат обласної Ради Тринів Ігор Васильович. виносить на обговорення депутатського корпусу проблеми реформи освіти, фінансування навчальних закладів, працевлаштування випускників.

       Останнім часом актуальною постала проблема використання земель навчальних закладів. На виїзному засіданні Рада Івано-Франківської обласної організації профспілки прийняла звернення до Міністерства освіти та до Голови ОДА щодо невтручання органів влади в управління навчальним закладом, а саме в договірну діяльність, що забезпечує стабільне функціонування його та якісну, практичну підготовку фахівців.

              Члени Ради та запрошені ознайомилися із особливостями організації навчально-виховного процесу, матеріально-технічною базою, соціальною інфраструктурою і підтримали клопотання працівників коледжу до голови обласної державної адміністрації Гончарука О.Р. про забезпечення навчального закладу транспортом (автобусом).

        В засіданні Ради взяв участь начальник відділу агропромислового розвитку при РДА в Рогатинському районі Мельник Б.Ф., який розповів про роботу агропромислового комплексу району і окреслив пріоритетні завдання відділу щодо соціально-економічного розвитку територій у 2017 році.  

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×