Студенти ветеринарного відділення взяли участь у науковій конференції «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького».

Під  керівництвом викладача спецдисциплін Гадуп’як О.В. студенти IV курсу групи В-42 Беляк Михайло, Гунчак Василь презентували наукову роботу: «Дерматомікози, старі проблеми і нові тенденції».

  

Студентка групи В-32 Корженська Ірина та студент групи В-41 Кузніцький Павло під керівництвом викладачів спецдисциплін Шквиркова Я.Я., Павлів Л.П. доповіли на тему: «Лікування отитів змішаної етіології у собак і котів».

  

«Структурно-функціональна організація організму та впливу клітинних онтогенетичних, популяційних, екологічних факторів на здоров’я тварин» тема доповіді студенток групи В-31 Балацької Ольги, Бойко Ірини, керівник викладач анатомії  і фізіології с/г тварин Воловчак Л.В.

  

Матеріали науково-дослідних робіт опубліковані у збірнику наукової конференції.

Студенти відділення ветеринарної медицини залишилися приємно враженими від проведення конференції, екскурсії містом Львовом та щиро вдячні за ще своїм керівникам, дирекції коледжу за надану можливість участі у науковій конференції.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×