Шановні студенти, викладачі та працівники Рогатинського державного аграрного коледжу, вітаю Вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Державницьке волевиявлення українців у 1991р. – це найсильніший аргумент, що підтверджує споконвічне прагнення народу до волі. Воля людини і нації – це головна підстава їх добробуту, в якому поєднані задоволення матеріальних і духовних потреб.

Ще у 1936р. організатор модерного хліборобства Юліан Павликовський писав: «Любов до рідної землі – це любов до Батьківщини, любов національної території, на якій зростають  і трудяться у безперервній черзі покоління народу… Любов рідної землі – це сув’язь минулого, сучасного й майбутнього».

Україна володіє великим арсеналом формування національних почувань, бо її археологічна і писана історія сягає найдавніших часів, вона насичена пам’ятками, цінностями, подіями, новаторськими відкриттями світового значення. Однак замулювання українських історичних і культурних джерел гальмує поступ нації, перешкоджає економічно-інноваційним проривам. А без національно свідомого народу не може бути розвиненої міцної держави. Це мусить збагнути кожен із нас й завжди і всюди відстоювати чистоту українства від чужинецького намулу, бо у світі, який стає щораз тіснішим, поважають тільки сильних і національно гідних. Шануючи свій родовід, ми плекаємо своє майбутнє.

Тому бажаю Вам бути справжніми українцями і українками, наполегливо працювати і примножувати добробут нашої держави, плекати і передавати з покоління в покоління нашу історію, наші традиції, бути гідними громадянами своєї Батьківщини. Адже Україна починається з кожного із нас. Слава Україні! Героям Слава!

                                                                     З повагою, директор Рогатинського

                                                                       державного аграрного коледжу

                                                                                    Ігор Тринів

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×