Під наставництвом кураторів навчальних груп актову залу Рогатинського державного аграрного коледжу заповнили студенти-першокурсники, які прибули на ознайомчу зустріч з керівництвом коледжу.

 

                    

Проводив цю нараду заступник директора з навчальної роботи – Вільчик Володимир Омелянович. Основною метою зібрання було ознайомити першокурсників з керівництвом структурних підрозділів та правилами внутрішнього розпорядку під час навчального процесу. Оскільки основними завданнями адміністрації та педколективу навчального закладу є:

–  Навчити «вчитися» студента;

–  Забезпечити якісні умови навчання;

–  Сприяти розвитку особистості;

–  Контролювати дотримання правил безпечної поведінки.

 

Знайомство I курсу почалось із заступників директора, а саме: Мельниченком Петром Степановичем ( заступник з навчально-виробничої роботи), Вергун Тетяною Степанівною ( заступник з виховної роботи та соціальний педагог), Баран Ольгою Михайлівною ( заступник з навчально-виховної роботи і заввіділення ПТО). В основному наголошувалось на дотриманні правил поведінки і порядку на території коледжу, про відвідуваність навчальних занять, а також масових заходів, які відбуваються в навчальному закладі. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×