” Мудра людина завжди знайде спосіб,

              щоб не починати війну”

              Ісороку Ямамото

10 жовтня у гуртожитку №2 був проведений виховний захід на тему: «Конфлікти в студентському середовищі» з метою запобіганню виникненню конфліктів і конфліктних ситуацій.

Конфлікт – це ситуація, коли кожна з сторін не погоджується приймати протилежну думку, інтерес і погляд. В будь-якому середовищі, де перебувають люди неминуче відбуваються конфлікти і суперечки.

Основними завданнями заходу були навчити студентів приймати і поважати чужу думку і рішення, використовувати шляхи розв’язання і вирішення конфліктів, а також аналізувати причини їх появи.

Голова ради гуртожитку №2 – Вікторія Середюк провела анкетування « Чи терплячі ми?» серед мешканців гуртожитку. Також під час заходу була представлена презентація «Позитивні якості є в кожній людині», адже саме це уміння бачити позитивні якості свого супротивника зглагоджує і запобігає конфліктам.

11 жовтня відбувся ще один виховний захід, до якого долучилась практичний психолог Добровлянська Н.В. Вона розповіла студентам про зміст агресії, її види і наслідки для оточуючого середовища, а також про шляхи спрямування агресії  в корисне і нешкідливе русло. Крім того студенти, мали змогу визначити за допомогою тесту свій рівень агресивності. 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×