Справжній фахівець – це передусім думаюча людина, яка бачить перспективи розвитку і вдосконалення виробництва. Разом з цим фахівець був би безпорадним на виробництві, якби не знав практики, не бачив як практично застосовується теорія, а також не володів власними уміннями і навиками.

Готовність до практичних дій набувається студентами у навчальному процесі насамперед на лабораторних і практичних заняттях.

Лабораторні та практичні заняття проводяться у навчальному закладі в спеціально обладнаних лабораторіях, в клініці ветеринарної медицини з використанням устаткування, пристосованого до умов навчального процесу ( інструменти, прилади, апарати, станки), піддослідних та хворих тварин. В окремих випадках лабораторні та практичні заняття проводяться в умовах реального професійного середовища ( в господарствах, лабораторіях, підприємствах ветеринарної медицини).

Відповідно до наказу директора коледжу І.В.Триніва, графіку затвердженого заступником директора з навчальної роботи В.О.Вільчика, в складі комісії заступник директора з начально-виробничої роботи П.С.Мельниченко, завідувач ветеринарного відділення Р.С.Благий, голова циклової комісії Я.Я.Шквирков та викладачів спецдисциплін проведено перевірку професійної компетентності студентів ІІ-ІV курсів згідно еталонних вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики.

Перевірка практичних знань, вмінь і навичок у студентів ІІ курсу з дисциплін «Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин», «Фармакологія» з рецептурою» та «Годівля сільськогосподарських тварин».

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×