17 листопада у Рогатинському державному аграрному коледжі відбулися батьківські збори. Загальноколеджному зібранню передували зустріч батьків з кураторами і класними керівниками навчальних груп, на яких обговорювали питання навчально-виховного процесу. 

  Спілкуючись з батьками студентів та учнів, директор навчального закладу Ігор Васильович Тринів, висловив подяку за співпрацю з навчальним закладом в питаннях навчання і виховання, розповів про успіхи та  досягнення вихованців. Адже, наші студенти це гордість коледжу!

   Завідувач бібліотеки Належита Л.М. в рамках правового всеобучу прочитала лекцію на тему: ” Відповідальність батьків за виховання, навчання і розвиток дітей”

  Дирекцією навчального закладу було вручено батькам, діти яких демонструють значні успіхи в навчанні, активно займаються в різноманітних гуртках, достойно представляють навчальний заклад на різних рівнях.

    Для присутніх батьків студентів та учнів підготували святковий концерт, на якому студенти демонстрували свої вміння, таланти, які за допомогою художніх керівників розвивали в поза навчальний клас.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×