16 січня 2018 року під головуванням директора коледжу І.В.Триніва було проведено спільне засідання адміністрації та циклової комісії загально-технічних дисциплін.

    Учасники засідання обговорили особливості запровадження ефективних енергозберігаючих заходів на відділенні професійно-технічної освіти та механізації сільського господарства, особливості модернізації матеріальної бази кабінетівлабораторій, майстерень і навчальних полігонів.

  

       В активній дискусії було намічено шляхи активізації гурткової роботи, науково-технічної творчості студентської молоді та підготовки до виставок різних рівнів. Особлива увага зверталася на проведенні профорієнтаційної роботи для забезпечення виконання плану прийому у 2018 році.

       І.В.Тринів акцентував увагу на особливостях підготовки для потреб регіону фахівців, які б поєднували в собі професійні знання, ділові якості, здатність вирішувати проблеми галузі, науки і виробництва, високий рівень духовної та моральної культури, посилення партнерських зв’язків з роботодавцями та залучення їх до формування змісту освіти.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×