26 січня відбулося чергове засідання педагогічної ради, на порядок денний якої було винесено такі  питання:

1.Підсумки навчально-виховної роботи за І семестр 2017-2018 н.р.

2.Проблеми формування мотивації навчальної діяльності студентів.

3.Стан реалізації методичної проблеми.

       Відкрив засідання голова педагогічної ради, директор коледжу І.В.Тринів. Він підбив підсумок роботи навчального закладу в І семестрі та накреслив членам педради пріоритетні напрями педагогічної діяльності на ІІ семестр 2017-2018 н.р., зокрема: особистісна орієнтація освіти, підвищення рівня практичної підготовки, запровадження інноваційних освітніх технологій, спрямованих на підготовку кваліфікованих, конкурентоспроможних на ринку праці фахівців.

     Про підсумки навчально-виховної роботи за І семестр 2017-2018 н.р. доповідали завідувачі відділень (Р.С.Благий, М.С.Гладун, В.Р.Пазюк, О.М.Баран). Доповідачі звернули  увагу на такі моменти: рейтинг успішності студентів та учнів в І семестрі, показники директорських робіт та відвідувань навчальних занять, питання підготовки до ЗНО. А також визначили завдання відділень на ІІ семестр навчального року.

     Практичний психолог коледжу Н.В.Добровлянська виступила з доповіддю про проблему формування мотивації навчальної діяльності  студентів. Розповіла присутнім про фактори впливу зниження мотивації навчальної діяльності, обумовлюючи її з віковим аспектом і відсутністю навички «навчатися» та пізнавального інтересу. Основне завдання викладачів – вивчити та узагальнити стан формування позитивних мотивів, впроваджуючи інноваційні освітні технології та передовий педагогічний досвід.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×