12-14 лютого 2018 року на базі ДУ НМЦ «Агроосвіта» пройшов семінар «Дидактика та методика викладання у фаховій освіті», що відбувся в рамках реалізації спільного українсько-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України»

     В роботі семінару взяли участь представники Глухівського, Липковатівського, Іллінецького, Мирогощанського, Хорольського, Борщівського, Немішаївського, Бердянського коледжів та Науково-методичного центру «Агроосвіта». Рогатинський державний аграрний коледж представляв завідувач відділенням механізації сільського господарства Пазюк Володимир Романович. 

           Учасники семінару обговорювали стан та тенденції розвитку сільського господарства України, аналізували систему агарної освіти в коледжах України та агарних школах європейських країн, оцінювали власні стилі викладання та ділилися досвідом із іншими, визначали напрямки покращення системи фахової агарної освіти в цілому.

          Лектор курсів, доктор Керстін Ваквітц провела для присутніх тренінги щодо нових підходів до формування компетентностей наших педагогів та розробки нових стандартів фахової освіти.

     Викладачі-аграрії виконували різноманітні завдання: розроблення схем дій для вирішення виробничих професійних завдань в різних галузях, планування подання навчального матеріалу методом «навчання в дії».

                  Наприкінці семінару учасники отримали сертифікати від керівників проекту.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×