Сьогодні, у коледжі розпочався Тиждень циклової комісії ветеринарних дисциплін на ветеринарному відділенні.

              Студентська конференція «Фаховість у світлі сучасних реалій»  стала відкриттям Тижня циклової комісії. Відкрив конференцію голова циклової комісії, викладач спецдисциплін Я.Я.Шквирков, який ознайомив присутніх із заходами, які будуть відбуватися на протязі тижня.

            З вступним словом виступив заступник директора з навчально-виробничої роботи П.С.Мельниченко, який повідомив студентам про основні напрямки конференції: значення ветеринарної медицини у сільських господарствах, державних і приватних установах. Наголосив на тому, що практична підготовка є важливим аргументом у підготовці фахівця, яка в подальшому надасть можливість зарекомендувати себе як висококваліфікованого спеціаліста на ринку праці.

  

         Конференція відображала теоретичні та практичні аспекти ветеринарної медицини. Учасниками заходу були заступник директора з навчальної роботи В.О.Вільчик, завідувач ветеринарного відділення Р.С.Благи,викладачі спецдисциплін О.В.Гадуп’як, О.П.Павлів, Р.В.Макогін, М.М.Паньків, Р.Д.Скрипник та  студенти ветеринарного відділення, а особливо активними були студенти ІV курсу, які продемонстрували у вигляді мультимедійних презентацій та відеороликів свої фахові вміння, яких набували та застосовували  під час проходження виробничої практики.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×