28 березня відбулося чергове засідання педагогічної ради, на якому обговорювалися питання:

1.Особистісно-орієнтована освіта і технології;

2.Аналіз виконання навчальних та виробничих практик та завдань педагогічного колективу;

3.Про звільнення учнів та студентів від здачі ДПА у формі ЗНО згідно наказів Міністерства охорони здоров’я та Міністерства освіти і науки України №72/78 від 01.02.2013р. пункт 6 Рогатинської ЛКК та Галицької ЛКК.

 

 Викладач природничо-математичних дисциплін Драган З.Б. доповідала присутнім членам педради про особистісно-орієнтовану освіту та технології, її застосування у навчально-методичній роботі педагогічних працівників коледжу.

Зокрема зазначила, що центром особистісно-орієнтованого навчання є особистість студента/учня, її самобутність, самоцінність. Метою особистісно-орієнтованого навчання є процес психолого-педагогічної допомоги студенту в становленні її суб’єктивності, культурної ідентифікації, соціалізації, життєвому самовизначенні. Особистісно-орієнтоване навчання забезпечує перетворення учня/студента  з пасивного спостерігача, який засвоює знання та досвід, на активного співрозмовника та співробітника, суб’єкта навчально-виховної діяльності, продуктивної праці.

Зоряна Богданівна, здійснивши аналіз роботи викладачів, підвела підсумок сказавши, що найчастіше використовуються такі особистосно-орієнтовані технології як: проектні, освітні електронні програмно-педагогічні засоби (електронні підручники, посібники, мультимедійні презентації).

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×