В середу, 25 квітня, в кабінеті біології відбувся традиційний екологічний брейн-ринг. Він проведений з нагоди відзначення Міжнародного Дня Землі, Всеукраїнського Дня довкілля, Дня екологічних знань.

    Мета гри – розширити і поглибити знання студентів і учнів з  основ екології; показати негативну роль антропогенного фактору на екосистеми планети; сприяти формуванню активної життєвої позиції студентів, екологічної культури і свідомості.

      У брейн-рингу брали участь студенти і учні восьми груп першого курсу всіх відділень коледжу,  але перемогу виборола одна команда.

  

       Під час гри студенти відповідали на питання ведучого про проблеми екології в місті, області, країні і в світі в цілому, та про методи вирішення цих проблем. Всі команди добре підготувались і показали наскільки вони креативні та винахідливі.

  

    Перше місце виборола команда ветеринарного відділення групи В-11 з капітаном Лазар Анною-Марією. Вітаємо команду з перемогою!

  

     Друге місце посіла команда механічного відділення групи М-11, третє місце розділили команди груп Тв-11 і В-12.

  Організатором брейн-рингу був голова циклової комісії природничо-математичних дисциплін – Рутило Олександр Іванович, спільно зі студентською радою коледжу.

   Проведення подібних заходів є надзвичайно важливим, оскільки ми живемо в  умовах сучасної глобальної екологічної кризи, Студенти отримують додаткові  екологічні знання, формується екологічна культура і свідомість. Кожен тут знайде щось своє. Для учасника це шанс показати все, чого він так старанно навчився, а викладач бачить результат своєї праці, не витраченої на марно.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×