25 квітня в рамках тижня циклової комісії природничо-математичних дисциплін викладачі коледжу І.В. Пазюк і Р.В. Веркалець підготували практичний педагогічний семінар «Google-сервіси та електронні освітні ресурси у педагогічній діяльності».

  

     Викладачі ознайомили присутніх з інноваційними освітніми програми із застосуванням Google-сервісів, зокрема такими як: Learningapps, Plickers, Kahoot. Ці сучасні навчальні програми значно полегшують роботу викладача у проведенні навчальних занять, особливо економлять час для перевірки знань, а також є цікавими для студентів ( деякі із завдань у ігровій формі).

      Ігор Володимирович поділився з колегами набутими знаннями і розповів про призначення та ефективність цих програм у навчальному процесі.

     Маючи  планшет, смартфон чи ноутбук та доступ до інтернету, студент легко може використовувати дані сучасні програми і навчатися он-лайн. Ці програми дозволяють швидко створювати он-лайн вправи, тести, вікторини, проводити опитування у класі, визначити рівень засвоєння навчального матеріал і виявити креативне мислення у студентів та учнів.

        Роман Васильович детальніше роз’яснив практичну сторону застосування освітніх Google програм-додатків і створення вправ, тестів, вікторин за допомогою них.

     Крім того, присутні викладачі мали  змогу особисто апробувати програми, визначити їх ефективність і легкість застосування. І як висновок, не завжди інформаційні технології шкідливі, вони ще й корисні. Головне, вміти правильно ними користуватися.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×