31 травня проводилося засідання методичного об’єднання кураторів навчальних груп та класними керівників. Обговорювали такі питання:

1. Закінчення навчального року, підготовка до залікової та екзаменаційної сесії;

2. Звіт куратора за 2017-2018 навчальний рік;

3. Рейтинг успішності студентів;

4. Підготовка до випускного;

5. Проведення первинних інструктажів з техніки безпеки на період літніх канікул.

      Голова методичного об’єднання кураторів навчальних груп та класних керівників З.Б.Драган звернула увагу на формування рейтингу успішності студентів та врахування усіх факторів при розгляді питання призначення та нарахування стипендій.

     Практичний психолог Н.В.Добровлянська повідомила членам методичного об’єднання кураторів та класних керівників підготувати звіт про проведену виховну роботу куратора за 2017-2018 навчальний рік та психолого-педагогічну характеристику навчальних груп  до 14.06. 2018 року.

    Інженер з техніки безпеки А.В.Сухай проінформував присутніх про первинний інструктаж з техніки безпеки студентів на період літніх канікул, а саме нагадав про правила пожежної безпеки, поводження на водоймах. Медичний працівник коледжу В.І. Нікітенко розповіла про профілактику та надання першої медичної допомоги при сонячних та теплових ударах, укусах тварин та збалансоване харчування в літній період.

    Завідувачі студентських гуртожитків Г.Б.Мельниченко, С.А.Богач довели інформацію до відома кураторам та класним керівникам про стан здачі кімнат студентами у гуртожитках та проплати за проживання.

    Голова циклової комісії М.В.Колос ознайомив присутніх про проведення Всеукраїнського забігу студентів «Зелена миля», присвяченого до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища. Участь у заході візьмуть студенти І-ІV курсів усіх відділень. Спортивно-виховний захід вирішили провести у міському парку.

    Завідувач бібліотеки коледжу Л.М.Належита наголосила кураторам прослідкувати за здачею підручників студентів та їх належним станом.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×