3 жовтня 2018 року директор коледжу Тринів І.В. скликав завідувачів гуртожитків на оперативну нараду. Під час зустрічі обговорювали питання підготовки до опалювального сезону. Цього року дирекція коледжу подбала про забезпечення тепла у студентських гуртожитках, перед початком навчального року було здійснено промивання системи опалення.

     Ігор Васильович зобов’язав завідувачів гуртожитків проінформувати мешканців гуртожитків щодо умов проживання у осінньо-зимовий період. 

     Опалювальний сезон розпочнеться 15 жовтня, тому у зв’язку з погіршенням погодних умов та з метою економії енергоносіїв студентам слід дотримуватися температурного режиму в гуртожитках та одягатися відповідно до погодних умов.

       Доручив завідувачу медичного кабінету Нікітенко В.І. перевірити санітарний стан кімнат та прослідкувати за раціональним харчуванням студентів.

     Також директор навчального закладу довів до відома  присутніх  план роботи на 2018-2019 навчальний рік. Зокрема, придбання твердого і м’якого інвентаря у гуртожитки.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×