Згідно плану виховної роботи 3 жовтня 2018 року відбулася організаційна нарада директора коледжу Триніва І.В. з студентським активом навчального закладу. На засіданні обговорювали такі питання:  збереження теплоенергії до початку і під час опалювального сезону, стан відвідування навчальних занять, дотримання порядку та правил поведінки на території коледжу та гуртожитків.

      Ігор Васильович повідомив учасників наради про необхідність економного використання енергоносіїв у період опалювального сезону і тепліше одягатися відповідно до погодних умов.

     Він наголосив на  дотриманні правил внутрішнього розпорядку  навчального закладу, нормативних документів, а також правил проживання у гуртожитках.

     На засіданні студенти мали можливість поспілкуватися з Мельник Ольгою, студенткою IV курсу технологічного відділення,яка проходила навчально-виробничу практику у Німеччині. Студентка розповіла про особливості практики,графік роботи, екскурсії, етнокультурні цінності німців та їх ставлення до практикантів. За словами практикантки, секрет успіху полягає у доброму володінні німецькою мовою та прагненням вчитися, працювати.

       Директор коледжу проінформував студактив про початок профорієнтаційної роботи. Вже кілька років поспіль студенти беруть активну участь у акції  «Зроби собі заміну», тому запропонував продовжити цю добру традицію.

 

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×