26 листопада 2018 року проводилося чергове засідання студентської ради, на якому  обговорювали ряд заходів, які відбуватимуться найближчим часом.

          Голова студентської ради Чубата Василина проінформувала про наступні заходи:

  • 27.11.2018 року  у коледжі проходитиме #Щедрий вівторок» або Всеукраїнський день добрих справ. У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday.  У цей день влаштовують благодійні акції, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи. Кожна група в коледжі має провести благодійну акцію і зробити фотозвіт проведеного заходу.
  • 03.-12.12. 2018 року стартуватиме «Конкурс новорічних прикрас». З кожної групи має бути 5 ялинкових іграшок, які прикрашатимуть коледжну новорічну ялинку. За найкращі творчі роботи група отримає солодкі призи.

          Також Василина прозвітувала присутнім про проведену благодійну акцію збору коштів за вхідний квиток на  дискотеку з нагоди Дня студента. Зібрані кошти були передані  студентці групи Тв-31 Коритко Вікторії, яка потребує довготривалого і дорогого лікування.

         Голова студради віднедавна –  учасник  благодійного руху в Україні «UVS» ( Ukrainian Volunteer Service) проекту «Агенти Волонтерства». З метою проведення різноманітних благочинних акцій, заходів, члени студради відгукнулися допомогти у їх організації та проведенні різноманітних соціологічних опитувань серед мешканців міста.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×