6 лютого 2019 року відбулася офіційна зустріч директора коледжу Триніва І.В., практикантів з представниками Тюрінгійської Агенції Європейських програм Ліліаною Грицишин,  Детлефом Рейтером і начальником відділу з питань міжнародних зв’язків, інвестицій та проектної діяльності Івано-Франківської обласної ради Юрієм Цимбалюком.

    За 7 місяців плідної та активної співпраці на навчально-виробничій практиці у Німеччині побувало більше 20 студентів. Дирекція навчального закладу та Тюрінгійська Агенція вельми задоволені співпрацею, успіхами та результатами наших студентів.

    Найкращі практиканти Ольга Мельник, Богдан Стружинський та Ольга Балюк отримали запрошення на навчання у Німеччині та подальше працевлаштування на передових господарських підприємствах, фермах земель Тюрінгії.

    Під час зустрічі було проведено співбесіду зі студентами, кандидатами для поїздки у Німеччину, для подальшого фахового навчання та працевлаштування.

    Директор коледжу та представники Агенції обговорили питання подальшої співпраці, зокрема питання нострифікації дипломів Рогатинського державного аграрного коледжу, оформлення апостилю та пакету необхідних документів для продовження практики, навчання у Німеччині.

Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×