Результати і оцінка педагогічної діяльності.
«Один із секретів педагогічної творчості і полягає в тому, щоб пробудити в учителя інтерес до пошуку, до аналізу власної роботи. Хто намагається розібратися в хорошому і поганому на своїх взаєминах з вихованцями, той уже досяг половини успіху»!
В.Сухомлинський
18 червня згідно Положення про рейтингову оцінку діяльності педагогічного працівника відбулося засідання рейтингової комісії Рогатинського аграрного фахового коледжу.
Метою щорічного проведення рейтингової оцінки роботи педагогічних працівників коледжу є підвищення ефективності та результативності їх професійної діяльності, забезпечення прозорості та об’єктивності оцінювання діяльності; забезпечення здорової конкуренції, стимулювання впровадження в освітній процес інноваційних методів та технологій, передового досвіду, кращих форм впровадження інноваційних технологій; орієнтування діяльності на підвищення якості освітніх послуг.
Згідно Положення циклові комісії коледжу провели засідання , на яких детально розглянули і схвалили підсумкові оцінки діяльності кожного педагога за 2023-2024 н.р.
Засідання коледжної комісії відбулося під головуванням заступника директора з навчальної роботи Баран О.М.,яка звернула увагу на дотримання чинних вимог нарахування рейтингу.
Про важливість дотримання термінів рейтингового оцінювання присутніх проінформувала і презентувала рейтингові списки кожної циклової комісії, загальний рейтинговий список завідувач навчально – методичним кабінетом Замкова Г.П. Члени рейтингової комісії – керівники структурних підрозділів, голови циклових комісій – перевіряли об’єктивність та достовірність поданих результатів, правильність їх оформлення.
Наприкінці зустрічі рейтингової комісії відбувся обмін думками між учасниками засідання з окремих аспектів підбиття та наповнення рейтингових документів. Було вирішено оновити вимоги до комплексної рейтингової оцінки з урахуванням сьогоденних вимог. Результати роботи комісії будуть заслухані під час чергової педагогічної ради.
Бажаємо всім плідної роботи і високих результатів!
Print Friendly, PDF & Email

Головна

Контакти

koledg@ronet.com.ua

+38(03435)2-14-48

 2023 – 2024 Рогатинський аграрний фаховий коледж

Меню
×